Skip links

Športno društvo Tae kwon-do Tempo

Klubi & Društva

Predstavitev

Športno društvo taekwondo Tempo je bilo ustanovljeno leta 2000 v Logatcu. Sedež ima na Pavšičevi 26a v Logatcu. Predsednik in trener je Goran Divkovič, nosilec črnega pasu 4. dan. Ima strokovni naziv 2. stopnje športnega treniranja pridobljeno na Fakulteti za šport v Ljubljani.

Taekwondo je moderen borilni šport, ki izhaja iz Koreje in je edini ob judu vzhodnjaški šport in je zastopan na olimpijskih igrah. Začetki taekwondo-ja v Sloveniji segajo v prvo polovico osemdeset let. V ŠD TKD Tempo izvajamo treninge od leta 2000. V tem času je v našem klubu treniralo več kot 500 učencev, katerim smo približali ta čudoviti borilni šport. Nekateri naši člani trenirajo že od samega začetka ustanovitve kluba. Poseben poudarek je na delu z otroci, katerim se s treningi razvijajo psihofizične sposobnosti in krepi samozavest. V našem klubu stalno spremljamo razvoj taekwondoja, ki se  hitro spreminja in izpopolnjuje. Naš največji dosežek je poleg mnogo osvojenih medalj in pokalov na domačih in mednarodnih tekmovanjih osvojitev 1. mesta na Svetovnem mladinskem prvenstvu v Kanadi leta 2016.

Cilj našega kluba je približati ta šport čim širšemu krogu ljudi in da bi kateremu od naših članov uspelo priti do olimpijskih iger.

Na zemljevidu

Osnovni podatki

Lokacija

Pavšičeva 26 a
1370 Logatec

Predsednik

Goran Divkovič

Elektronski naslov
Telefonska številka
Povezave
This website uses cookies to improve your web experience.