Skip links

Košarkarski klub Logatec

Klubi & Društva

Predstavitev

V Logatcu že od leta 1961 (z vmesnimi prekinitvami) igramo (in živimo) košarko. Za vse nas v Košarkarskem klubu Logatec (KK Logatec) je to najlepši šport, ki nas vedno znova navdušuje, ne glede na to, ali gre za čudovite poteze virtuozov z oranžno žogo, timsko kombinatoriko, šahovske poteze trenerjev, borbeni timski duh ali kaj drugega.

Naše fante učimo, da tako kot na tekmah, tudi v življenju nikoli ne sklonimo glave, ker ekipa pomaga posamezniku in posameznik pomaga ekipi. Skupaj v dobrem in v slabem!

Naša vizija so naši otroci, najmlajše kategorije bodočih košarkarjev in dobrih, zadovoljnih ljudi, v družbi, ki se ujema z našimi športnimi in človeškimi vrednotami.

KK Logatec ima vse možne selekcije (U9, U11 – 2 ekipi, U13 – 2 ekipi, U15, U19, člani), v katerih je vključenih okrog 140 otrok in mladostnikov, ki pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije (KZS) tekmujejo in ponosno zastopajo šport in naš Logatec. Naše ekipe od U9 do U15 tekmujejo v 1. ligi. Naša članska ekipa v tej sezoni (2021/2022) tekmuje v 3. ligi (3. SKL) pod okriljem KZS (licenciranje KZS).

Smo najbolj množičen klub v Logatcu, po organiziranosti pa se uvrščamo ob bok najboljšim klubom v Sloveniji, ki imajo različne starostne selekcije.

Osnova kluba pa so stroka in kakovostni pogoji dela z otroki, ki v kombinaciji z dobrimi trenažnimi pogoji in finančno stabilnostjo omogočajo uspešno delovanje kluba.

Še naprej med naše osnovne cilje sodi načelo, da tudi tistim, ki si tega ne morejo privoščiti, omogočimo igranje in treniranje ter da so enakovreden del kluba in da postanejo dobri košarkarji. Predvsem pa, da postanejo boljši ljudje. V ponos nam je, da smo cenovno dostopni tudi tistim,ki si tega ne morejo zlahka privoščiti – do 3. razreda je mesečna vadnina 20 evrov, od 3. razreda dalje pa je mesečna vadnina le 25 evrov. Če pa si kakšen otrok niti tega ne more privoščiti, pa ima vse brezplačno (treningi in tekme, dres, majica) – trenutno imamo 4 takšne otroke.

Na zemljevidu

Osnovni podatki

Lokacija

Notranjska 7
1370 Logatec

Predsednik

Azer Šarić

Elektronski naslov
Telefonska številka
Povezave
This website uses cookies to improve your web experience.