Skip links

Strelsko društvo CVVS

Klubi & Društva

Predstavitev

SD CVVS Logatec je bilo ustanovljeno 29.10.2009 in se je poimenovalo STRELSKO DRUŠTVO CENTER VETERANOV VOJNE ZA SLOVENIJO LOGATEC.

Ustanovitelji so bili člani OZVVS Logatec, ter ljubitelji strelstva v občini Logatec. Društvo je od vsega začetka združevalo ljubitelje amaterskega strelskega športa. Cilji društva so: uveljavljanje in pospeševanje športnih aktivnosti na področju strelstva in rekreacije, skrbeti za množičnost in popularizacijo strelskega športa med občani, predvsem med mladimi. V društvu se zavzemamo za dvig tekmovalne strelske kulture, izobraževanje svojih članov, kot tudi širše javnosti, ter kulture medsebojnih človeških stikov med ljudmi. Strelsko društvo je prostovoljno, samostojno, nepridobitno združenje fizičnih oseb, ki se združujejo zaradi razvijanja skupno določenih interesov strelskega športa in drugih športnih dejavnosti.

Društvo ima urejeno klubsko strelišče, na katerem lahko člani društva opravljajo treninge. Člani društva tekmujejo v različnih strelskih disciplinah v katerih dosegajo vidne rezultate.

Na zemljevidu

Osnovni podatki

Lokacija

Poljska pot 2
1370 Logatec

Predsednik
Albreht Janez
Tajnik
Lukan Robert
Blagajnik
Dragan Petkovšek
This website uses cookies to improve your web experience.